Firmaprofil

Lystrup Rustfri Stål ApS

Mission:
Lystrup Rustfri Stål producere som underleverandør funktionelle special rustfri stålborde, stativer og tørrebaner til storkøkkenleverandører og køkkenbutikker med henblik på god kvalitet til aftalt leveringstid.
Ingen standardvarer, - alt efter ordre.

Vision:
Lystrup Rustfri Stål vil, inden for sin niche, være den foretrukne specialleverandør på storkøkken/køkkenbutiksområdet i Danmark, i kraft af vores grundige kvalitet, service samt overholdelse af leveringstider.

Værdier:
Lystrup Rustfri Stål har en stærk kultur der ligger forankret i virksomhedens historie. Dette binder virksomhedens sammen på tværs af organisation sammen med kunder, samarbejdspartnere og den øvrige omverden.

Vores værdier er:
Tillid og tryghed
Loyalitet
Ansvarlighed
Frihed

Disse værdier er grundlæggende faktorer i Lystrup Rustfri Ståls position på markedet, og er fundamentet i virksomhedens holdninger og virksomhedskultur.

Vores kunder kan have tillid og tryghed i at vi leverer kvalitetsmæssigt som aftalt til tiden. Tillidsfulde og trygge medarbejder udtrykker sig ved at være kreativt tænkende medarbejdere, - vi er åbne overfor nye ideer og muligheder.
Alle involverede, skal opleve at vi holder hvad vi lover, - internt som eksternt.

Loyalitet mærkes i forholdet mellem den enkelte kunde, og Lystrup Rustfri Ståls medarbejdere. Kunderne oplever at de får en langsigtet serviceminded og kompetent samarbejdspartner.

Lystrup Rustfri Stål ønsker de bedste løsninger for deres kunder, og udviser medansvar i forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Vi ønsker at vores kunder får succes, og tager dette ansvar meget alvorligt.

Frihed under ansvar er grundholdningen som medarbejderne arbejder under. Lystrup Rustfri Stål er en fleksibel arbejdsplads, der via tilfredse medarbejder kommer vores kunder til gode.